Selyemkesztyű-masszázs a gyönyörű, bársonyos bőrért.

Napi öt perc a rugalmas, cellulitis mentes bőrért.

 

Az olajos masszázs alternatívájaként, az Ayurvéda a száraz masszázst ajánlja, hogy támogassa a bőr megújulását, felfrissülését és bársonyosságát. A legjobban ismert száraz-masszázs a Garshana masszázs, melyet szigorúan selyemkesztyűvel végzünk.

Miért selyemkesztyűvel?

Mert a selyem fehérje összetétele nagy mértékben rokon az emberi bőrével, kémhatása pedig megegyezik a bőr kémhatásával. Tehát a selyem úgy viselkedik a bőrön, hogy a masszázs alatt sem okoz agresszív hámlasztást,  az érzékeny bőrt sem sérti meg.

A természetes selyem nagyon gyengéden masszírozza le az elhalt hámsejteket, majd védőburokkal vonja be a bőrt.

A Garshana selyemkesztyű párban kapható, részletes masszázsleírással, szépségtanácsokkal. 100% natúr hernyóselyemből készül.

Termékkód: G.M.

Megrendelni emailben lehet: selyemcsodak@gmail.com

 

A Garshana egy teljes testmasszázs, mely serkenti az anyagcserét, a vérkeringést és a nyirokrendszer méregtelenítő működését, így fiatalítja és rugalmassá teszi a bőrt.  Ideális az öregedő, vagy problémás bőr megújítására is.

A masszázs dörzsölő mozdulatsorokból áll melynek hatására a test felmelegszik, a nyirokkeringés felpezsdül, nő a sejtek oxigénellátottsága, a vérkeringés felgyorsul, az emésztés javul a bőr érezhetően feszesebbé válik. A lerakódott méreganyagok oldását segíti, csökkenti a cellulitiszt és a zsírlerakódást is oldja.

Ezt a masszázst ideális otthon végezni, napi 3-5 percet vesz csak igénybe.

Végezhetjük egyedül, de párban is. Meghitt reggeli, vagy délutáni program válhat belőle, ha kölcsönösen átmasszírozzuk egymást, hisz a férfiaknak sem árt némi felfrissülés, megfiatalodás. Este nem tanácsos végezni, mert frissítő, stimuláló hatása van. Hacsak nem készülünk hosszú éjjeli programra.

 

selyem-masszázskesztyű

 

 

garshan-masszázs-száraz-masszázs

 

A természetes selyemkesztyű magas minőségű, natúr hernyóselyemből készül.

Az anyag struktúrája következtében enyhe dörzsölő hatást fejt ki a bőrre a masszírozás során. A bőr felületét megszabadítja a lerakódásoktól, méreganyagoktól , így a bőrlégzés újra felszabadul, a toxinok eltávoznak. A bőr fokozottan fogékonnyá válik a további tápláló anyagok felvételére, beépítésére. Masszírozás után mindenképpen tanácsos zuhanyozni egyet, vagy egy szépítő kádfürdőt venni, majd tápláló olajjal átkenni a testet.

Élvezd a selyemkesztyű-masszázst és kényeztesd magad.

 

Hogyan őrizzük meg hosszú időn keresztül a selyemkesztyű szépségét, minőségét?

  • Kézzel mosható. Kímélő mosószert, vagy sampont használjunk.
  •     40-45°C-on nyomkodva mossuk. (Mivel a kesztyű natúr selyemből készül, elbírja a magasabb mosási hőmérsékletet is.)
  •     Mosás után öblítsük ki langyos vízben, majd enyhén ecetes vízben regeneráljuk kb. öt percig. A selyem úgy, mint a kezünk érzékeny a lúgokra, ezért szükséges regenerálni.
  •     Nyomkodjuk ki a felesleges vizet és lógatva szárítsuk.
  •     Ne szárítsuk a napon.
  •     Az enyhén nedves selyem vasalható (a vasaló „selyem” beállítását használva), bár a kesztyűt felesleges vasalni.
  •     Általában soha ne használjunk agresszív tisztítószereket (hypo, Clorox, stb). Ne mossuk fehérítőben sem.

  Ha  ezeket a tanácsokat betartjuk, a selyem hosszú időn keresztül megőrzi minőségét.

Egészségedre!