Harmonizáló selyemkendők: HOLD

Színterápiás selyemkendők a bolygók pozitív hatásaival ötvözve.

Mit is takar a színterápia?

Bizonyára megtapasztaltad már, hogy ha nagyon feszült vagy és zaklatott, milyen jó hatással van rád egy kiadós erdei séta, vagy a szemlélődés egy tóparton, a lemenő nap fényében…

A végtelenségig sorolhatnám, de a lényeg az, hogy lelkünk számtalan benyomásnak, ingernek van kitéve nap, mint nap, mely ingerek fokozottan igénybe veszik, megterhelik.

Ezekre az ingerekre mindannyian különbözőképpen reagálunk, a terheket valamennyien másként hordozzuk. A teher, azonban teher marad, melynek súlyát könnyíthetjük például a színek harmonizáló erejének segítségével. Minden szín magában hordoz egyfajta lelki minőséget, ahogyan lelkivilágunknak is számtalan árnyalata van.

Egyik nap jókedvűen, vidáman ébredünk és köszönjük minden a legnagyobb rendben.

Máskor talán túlságosan is pörgünk, türelmetlenek vagyunk. Ilyenkor jól esne valami, ami lecsendesít egy kicsit, ellazít, lenyugtat…

Ha szomorúak, rosszkedvűek vagyunk, akkor pedig valami vidám, jókedvű szín segíthetne rajtunk.

A színek gyógyító, kiegyensúlyozó hatásait azonban ötvözhetjük a bolygók hatásaival, melyek szintén aktívan hatnak lelki és testi egészségünkre egyaránt.

E cél elérését hivatottak segíteni a kézzel festett selyemkendők, melyek négyszeres pozitív hatást gyakorolnak ránk.

  • Megfelelő napon viselve a megfelelő színű kendőt, hat ránk a szín és ezt kiegészítve hat ránk a napnak megfelelő bolygó.
  • A hernyóselyem gyógyító, fényből szőtt textília, mely védi-óvja a testet, a bőrt, átsugározza fényével a lelket.
  • A kézzel festett selyemkendőben benne rejlik a készítő odaadása, figyelme, szeretete, melyet munkáján keresztül átad a kendő viselőjének.

 

 

 

színterápiás kendő

 

 

Egyéni igényeknek megfelelő szín- és bolygóterápiás selyemkendők rendelhetők.

Keress bizalommal 🙂

Csörnök Enikő

selyemcsodak@gmail.com