Harmonizáló selyemkendők: MARS

Színterápiás selyemkendők a bolygók pozitív hatásaival ötvözve.

Ezek a selyemkendők abban segítenek, hogy a különböző készségeink, képességeink fejlődni tudjanak, melyeket egy adott bolygó táplál, erősít. A bolygók hatásait a rájuk jellemző színek és a hernyóselyem fénnyel átszőtt harmonizáló tulajdonságai egészítik ki. A szinergia lényege, hogy egymás hatásait kiegészítve, fokozva tudják a testi-lelki erőket kiegyensúlyozni e terápiás selyemkendők.

Azokon a napokon, amikor úgy érezzük, hogy alacsony az aktivitási szintünk és alapvetően kevés az energiánk, erősíthetnek, támogathatnak minket a marsikus vörösek.

A vörös a legnagyobb energiával, dinamizmussal rendelkező szín, mely szinte kirobbantja az embert az apátiából. Vannak, akik nem is tudják elviselni, mert alapvetően túlbuzog bennük az energia.

Ha meggondoljuk, a bikaviadalokon nem véletlenül használják a vörös posztót, olyan intenzíven aktivizálja a lelket.

 

A színterápiás selyemkendőket használhatjuk pusztán a színek kedvéért, segítségül hívva a színek kiegyensúlyozó tulajdonságait. A színek gyógyító erejét azonban ötvözhetjük a bolygók hatásaival, melyek szintén aktívan hozzájárulnak lelki és testi egészségünhöz.

Természetesen a szinek belső mozgása megjeleníthető úgy is, ha egy szín nem csupán önmagában áll, hanem kiegészül társszínekkel (lásd az első fényképet). Ezt mindenki maga dönti el szabadon, hogy számára mi az üdvösebb. Jelen esetben egy vörös kendő, vagy egy olyan, ahol a Mars dinamikus mozgása is megjelenik.

 

A lelki egyensúly elérését hívatottak segíteni a kézzel festett selyemkendők, melyek négyszeres pozitív hatást gyakorolnak ránk.

  • Megfelelő napon viselve a megfelelő színű kendőt, hat ránk a szín és ezt kiegészítve hat ránk a napnak megfelelő bolygó.
  • A hernyóselyem gyógyító, fényből szőtt textília, mely védi-óvja a testet, a bőrt, átsugározza fényével a lelket.
  • A kézzel festett selyemkendőben benne rejlik a készítő odaadása, figyelme, szeretete, melyet munkáján keresztül átad a kendő viselőjének.

 

Természetesen a színek kombinálhatók, hiszen tulajdonságaikat megőrzik akkor is, amikor társítjuk őket; mint az első képen, a vörös nem csupán önmagában áll, hanem a kendőn megjelenik a Mars dinamizmusa, ereje, aktivitása.

 

 

 

 

színterápia-bolygóterápia-harmonizáció

 

Egyéni igényeknek megfelelő szín- és bolygóterápiás selyemkendők rendelhetők.

Keress bizalommal 🙂

Csörnök Enikő

selyemcsodak@gmail.com