Színterápiás selyemkendők

Harmonizáló selyemkendők a lelki egyensúlyért, a bolygók pozitív hatásaival ötvözve.

Az alább található selyemkendők a testi-lelki harmónia létrejöttét hivatottak támogatni. Teszik ezt olyan szenzitív mégis érezhető módon, ahogyan a színek hatnak ránk és miként a bolygók táplálják lelki képességeinket nap, mint nap.  E pozitív, harmonizáló erőket egészíti ki a hernyóselyem, gyógyító anyagával és tiszta fényével.

A színterápiás kézzel festett selyemkendők négyszeres pozitív hatást gyakorolnak ránk.

  • Megfelelő napon viselve a megfelelő színű kendőt, hat ránk a szín és ezt kiegészítve hat ránk az adott napnak megfelelő bolygó. Pl. egy narancssárga kendő csütörtöki napon viselve, ötvözi a narancssárga szín és a Jupiter hatását.
  • A hernyóselyem gyógyító, fényből szőtt textília, mely védi-óvja a testet, a bőrt, átsugározza fényével a lelket.
  • A kézzel festett selyemkendőben benne rejlik a készítő odaadása, figyelme, szeretete, melyet munkáján keresztül átad a kendő viselőjének.

A színek és bolygók gyógyító, kiegyensúlyozó hatásairól a blogban írok részletesen, “Harmonizáló selyem kendők”címszó alatt. Minden szín és bolygóhatás külön bejegyzésben található.

Természetesen a színek kombinálhatók, hiszen tulajdonságaikat megőrzik akkor is, amikor egyéb színekkel társulnak. A színek és bolygók hatásait a bennük rejlő erőkkel, tulajdonságokkal is hangsúlyozhatjuk a selyemkendőn, pl. az M4-es kendőn a Mars és a vörös dinamizmusa, aktivitása jelenik meg.

A feltüntetett selyemkendőkön kívül egyéni igényeknek megfelelő szín- és bolygóterápiás selyemkendők rendelhetők, akár teljes sorozat, vagy egyes darabok.

A kendők mérete: 90 x 90 cm

Anyaga: Hernyóselyem Pongé, -Habotai, -Crepe de Chine, -Chiffon, stb.

Ára: 29.000.-Ft.-tól

 

Köszönöm a bizalmat.

Csörnök Enikő

selyemcsodak@gmail.com