Csörnök-Enikő-luxus-selyem Isten hozott kedves látogató!

Miért éppen a hernyóselymet választottam küldetésként?

Mert mással össze nem hasonlítható komfortérzetet ad a viselése. Olyan érzést kelt, mintha egy lágyan ölelő védőburok venné körül az embert.

Mert csodálatos a fénye, színei, a textúrája. Kiaknázhatatlanul sokoldalú.

Mert örök érték. Évtizedeken át hűen szolgálja gazdáját, a nélkül, hogy szépsége, fénye, minősége megkopna.

Mert bőrbarát, környezetbarát és antiallergén. Nincs olyan bőr, mellyel érintkezve allergiás reakciót váltana ki. Sőt! Jótékonyan enyhíti az ekcémás, allergiás bőr tüneteit.

Mert gyermekkorom óta elvarázsolt a királyi udvarok eleganciája, a suhogó selyemruhák szépsége.

Mert szeretném megosztani a saját élményemet, amit a kézzel festett tiszta selyem lágysága ad, amikor viselem. Azt a könnyűség-érzést,  amikor a selyem a bőrömhöz ér; mintha langyos, nyári szellő simogatna, hogy Te is élvezhesd a fényét,  színeinek csillogását, mással össze nem téveszthető, különleges pompáját, eleganciáját.
alkalmi-selyemruha-kézzel-festve

hernyóselyem menyasszonyi ruha, kézzel festve

 

A francia festékkel festett valódi selyemnek intenzív és ragyogóan telített színei vannak. A hernyóselyem kézi festése aprólékos, nagy figyelmet igénylő munka. Az eredmény egyedülálló, hihetetlenül szép “ékszer” és minőségi alkotás.
Nagy lelkesedéssel és szeretettel készítem hernyóselyemből a termékeimet 1997 óta. Elképzelem a személyt, aki használni fogja és azt az örömet, amit a tiszta selyem, e csodálatos kelme viselése ad számára.

Csörnök Enikő

+3620 2317790

selyemcsodak@gmail.com

Személyes megtekintés és vásárlás előre egyeztetett időpontban lehetséges.

Selyemcsodák Stúdió és Bemutatóterem: Piliscsaba, Garancsi út. 38.

A tiszta selyem eleganciája